„Винпром Свищов“ подкрепя за поредна година "Свищовски лозници"

 

Концерти, спектакли, премиери на книги, изложби - това е част от програма на новото издание на "Свищовски лозници". И тази година празничните събития, които са част от културната програма на Община Свищов, се подкрепят от „Винпром Свищов“. Както всяка година по това време, крайдунавският град ще се оживи от богата културна програма, включваща събития за всеки вкус и възраст.

Особено разнообразна е музикалната гама - от поп-рок и ансамбъл "Българе", през концерт на Врачанската симфониета, до заключителния концерт на Берковската духова музика. 30-годишнина ще чества Художествената галерия "Николай Павлович". Лауреатите на два литературни конкурса ще бъдат наградени - на "Златно дунавско перо" и на "поетичния конкурс "Свищовски лозници". Читалищни танцови състави ще разтуптят сърцата на публиката, а за феновете на спорта има специална изненада - футболна среща на ветерани.

Още на 23 септември, неделя, на площад „Алеко“ всички гости на празниците могат да се насладят на специално селектирани вина от "Винпром Свищов".

Върни се в началото