Rose Wine Expo Казанлък 2015 - Вино и рози в долината на тракийските царе

 

 

 

Два златни и един сребърен медал за Винарна Свищов на Rose Wine Expo 2015 в Казанлък!

 

 

 

На 5, 6 и 7 Юни се проведе един от най-значимите винени форуми у нас - ROSE WINE EXPO в гр. Казанлък. Тази година бяха  представени вина на 54 изложители. Конкурсът е част от традиционния празник на града „Празник на розата“.

 

 

 

Петото юбилейно издание впечатли всички гости на града, като ги посрещна с аромат на рози и възможността да дегустират висококачествени вина розе.

 

 

 

Свищовските розета за пореден път получиха престижни награди. Златни медали спечелиха Розе AUREOS и Розе GORCHIVKA, които само преди месец на международният конкурс на розето  Mondial du Rosé 2015 в Кан, Франция грабнаха два сребърни медала.

 

 

 

Розето от новата марка LEGIO I записа своето първо участие на конкурс и се сдоби с първите си отличия – сребърен медал и медал за Дебют на годината 2015.

 

 

Гостите на празника посетиха щанда на Винарна Свищов, където им бе предоставена възможност да дегустират бели и червени вина от познатите серии AUREOS и GORCHIVKA, както и да се насладят на свежестта на бели вина и розе от новата ни серия LEGIO I.

Върни се в началото