Четири медала за Винарна Свищов от San Francisco International Wine Competition 2015

 

 

 

 

 

Международният винен конкурс в Сан Франциско /San Francisco International Wine Competition/ е най-мащабното  и престижно винено състезание в САЩ, на което взеха участие над 4900 вина от цял свят. Тази година виненият конкурс отбеляза 35-тото си юбилейно издание и по наложила се във времето традиция се проведе в Сан Франциско.

 

 

 

 

International Wine Competition San Francisco е конкурс, на който участие вземат висококачествени вина, които са обект на оценяване от жури в състав от 50 съдии - признати винени специалисти.

 

 

 

 

Винарна Свищов участва в конкурса с вина от новата римска серия LEGIO I, както и с вина от доказалите се серии AUREOS и GORCHIVKA. Представителите от новата марка Шардоне LEGIO I и Розе LEGIO I заслужено получиха сребърни медали. Два бронзови медала за Мускат GORCHIVKA и Совиньон Блан AUREOS - пролетната свежест от Винарна Свищов, са другите две присъдени награди.

 

 

 

 

Полученото отличие на вината на такъв престижен форум, какъвто е San Francisco International Wine Competition, е поредното признание за успеха на Винарна Свищов в световен мащаб.

Върни се в началото