Продукти

 

IMPERIUM LIMITED SELECTION CHARDONNAY & SAUVIGNON BLANC

IMPERIUM LIMITED SELECTION CHARDONNAY & SAUVIGNON BLANC


Лимитирана серия бяло вино със завладяващ вкус и запомнящ се характер, произведено от сортовете Chardonnay & Sauvignon Blanc.

За изтънченият вкус на Imperium Limited Selection  е използвано двойно ръчно сортирано грозде от лозовите масиви на Винпром Свищов.

Елегантно вино, отлежало във френски дъбови бъчви с красив, златист цвят с пресни зелени нюанси. Комплексен, сложен и разнообразен аромат с тропически плодове, сладка ванилия, сладки подправки и кайсия. Заоблено, свежо и сочно в устата с хармонично, мощно тяло и дълъг, свеж послевкус.

 

LE VIN CHARDONNAY & SAUVIGNON BLANC

LE VIN CHARDONNAY & SAUVIGNON BLANC

Бяло вино с неповторим характер, произведено от сортовете Шардоне и Совиньон Блан.

За производството му е използвано специално ръчно брано и селектирано грозде от лозовите масиви на „Винпром Свищов“.

Искрящ, златист цвят със зеленикави оттенъци и интензивен сортов нос с акценти на зрели, жълти плодове, последвани от сладка ванилия и маслена бисквитка.

Елегантно вино, с доминиращ сорт Шардоне, отлежал във френски дъбови бъчви и свеж Совиньон Блан. Хармонично, заоблено тяло и мек финал с деликатни нотки на бъз и сладък цитрус.

Подходящи комбинации със зелени салати, сладки чери домати, бели меса, зелени маслини и сладък пъпеш.

Температура на консумация: 12°-14°

 

 

LE VIN CHARDONNAY & SAUVIGNON BLANC & MUSCAT

LE VIN CHARDONNAY & SAUVIGNON BLANC & MUSCAT

Ефирно бяло вино, произведено от сортовете Шардоне, Совиньон Блан и Мускат.

За производството му е използвано специално ръчно брано и селектирано грозде от лозовите масиви на „Винпром Свищов“.

Екзотично вино с блестящ, светлосламен цвят със зeленикави оттенъци. Комплексен нос, подчертан от сладостта на тропически плодове с елегантни нотки на праскова, пъпеш и сушени билки. Тяло с добра структура, свежа и интензивна дълбочина, последвано от дълъг и ароматен финал.

Подходящи комбинации с морски дарове, зелени зеленчуци, паста с доматен сос и меки сирена.

Температура на консумация: 12°-14°

 

AUREOS Sauvignon Blanc

AUREOS Sauvignon Blanc


Свеж Совиньон Блан с искрящ бледожълт цвят със зеленикави оттенъци.

Вино, притежаващо нежен сортов аромат на цитрусови плодове - грейпфрут и ананас, последвани от свежа трева и билки. Вкусът е мек и заоблен, със средно дълъг финал, което прави Совиньон Блан предпочитан от любители на вино, търсещи плодов аромат.

Подходящи комбинации с морски дарове, птиче месо и вариации на летни салати.

Температура на консумация: 12° - 14°

Наградено с бронзов медал от DECANTER WORLD WINE AWARDS.

 

AUREOS Chardonnay

AUREOS Chardonnay

 

Бяло сухо вино от региона на Дунавската равнина. Сорт Шардоне с деликатен цвят и златисти оттенъци. Ароматът му се разгръща в свеж букет от летни плодове, цитрус и банан в послевкуса. Вино с изключително стегната структура, интензивна дълбочина и приятен мек финал.

Подходящи комбинации с риба, ястия от пилешко месо и меки сирена.

Температура на консумация: 12° -14°


Наградено със златен медал от ВИНАРИЯ 2017 и CONCOURS MONDIAL DE BRUXELLES 2017, и Commended award от DECANTER WORLD WINE AWARDS 2017.

 

AUREOS Traminer

AUREOS Traminer

 

Типичен Траминер, съчетаващ деликатните аромати на роза и цитрусови нотки, носещи наслада и след последната глътка. Цветът е мек, златист, а финалът свеж и запомнящ се. Чудесен пример за отлично структурирано вино.

Подходящи комбинации с меки сирена, морски дарове и десерти.

Температура на консумация: 12° -14°

 

AUREOS Muscat

AUREOS Muscat

 

Специфичният микроклимат на региона и подборът на най-доброто грозде за годината са основните фактори за направата на това великолепно вино. Искрящ златист цвят с изключително фин и свеж аромат. Вино, което продължава да развива аромата си, дори след последната глътка.

Подходящи комбинации с риба, омари, ястия с пиле и гъбен сос, както десерти и сладолед.

Температура за консумация: 12° -14°

 

IMPERIUM LIMITED SELECTION CABERNET SAUVIGNON, MERLOT & CABERNET FRANC

IMPERIUM LIMITED SELECTION CABERNET SAUVIGNON, MERLOT & CABERNET FRANCЛимитирана серия червено вино с неповторим характер, произведено от сортовете Cabernet Sauvignon, Merlot и Cabernet Franc.


За направата на Imperium Limited Selection  е използвано специално ръчно селектирано грозде от собствени лозови масиви на Винпром Свищов.

Неповторимо вино, отлежало във френски дъбови бъчви, с интензивен, тъмно рубинен цвят и блестящ виолетов нюанс. Мощен аромат на черен шоколад, касис и къпина. Плътно тяло, кадифени танини и елегантен, сочен завършек. Атрактивно вино с висок потенциал на стареене.

 

LEGIO I Merlot & Cabernet Franc

LEGIO I Merlot & Cabernet Franc


 Кадифено червено вино с виолетови оттенъци, комплексен аромат на зрели горски плодове, последвани от червени череши, кафе, пушек и тютюн.


Вкусът е плътен, заоблен и с лек плодов характер, типичен за червените вина на „Винпром Свищов“. 
Послевкусът е дълъг, приятен, с добра свежест и кадифени сочни танини.


Подходящи комбинации с ястия от дребен пернат дивеч, червени меса и необработени сирена. 


Температура за консумация: стайна температура

 
Наградено със златен медал от ВИНАРИЯ 2017.

 

LE VIN CABERNET SAUVIGNON & MERLOT

LE VIN CABERNET SAUVIGNON & MERLOT

 

LE VIN Cabernet Sauvignon&Merlot, произведено от ръчно брано и селектирано грозде от собствени лозови масиви на „Винпром Свищов“. Запомнящо се вино с индивидуалност и характер.

Красив рубинено-червен цвят, подчертан от елегантен и благороден нос с нотки на узрели боровинки, къпини и пушен пипер, характерни за развитието на сортовите акценти. Изискано вино със средно дълго тяло и благороден финал.


Подходящи комбинации стелешко и патешко месо, сирена – пармезан, камембер, горгонзола, ястия с гъби и маслини, паста Болонезе и сладкиши с ванилов крем.

Температура на консумация: 20-22°

 

LE VIN CABERNET SAUVIGNON & MERLOT & CABERNET FRANC

LE VIN CABERNET SAUVIGNON & MERLOT & CABERNET FRANC

 

Зад отличните качествени и дегустационни показатели на това вино стоят иновативни методи, използвани в производствения процес, както и селективен подбор на най-доброто грозде от лозовите масиви на „Винпром Свищов“.

Изтънчено вино с наситен рубинено-червен цвят. Комплексен нос на добре узрели горски плодове, червена череша, червена чушка, сладка ванилия и подправки. Приятен и топъл вкус, с подчертана сладост в началото, която постепенно преминава в плодова свежест. Вино със средно плътно тяло с кадифени танини и мек финал.

Подходящи комбинации със салата с презунто и смокини, телешко и свинско месо, необработени сирена, постни ястия с наситен вкус и десерти с черен шоколад.

Температура на консумация: 20-22°

 

GORCHIVKA Merlot

GORCHIVKA MerlotМерло, преливащо от аромат и вкус на червени летни плодове с нотки на черен пипер. Червено вино с характер, интензивна дълбочина и приятен мек финал.

Подходящи комбинации с риба тон, сирена – гауда, чедър и пармезан, както и голям набор от меса – агнешко, телешко, еленско и патешко.

Температура на консумация: стайна температура

 

GORCHIVKA Cabernet Sauvignon

GORCHIVKA Cabernet Sauvignon


Неповторимо вино с уникален тероар и сортов характер. Ароматите се разгръщат в изобилие от тъмни сливи и шоколад с нотки на мента. Вино с голямо достойнство и интензивна дълбочина на вкусовите аромати съчетани с фини танини.

Подходящи комбинации с телешко месо, патешко месо и сирена – пармезан, камембер и горгонзола.

Tемпература на консумация: стайна температура

Награда Commended award от DECANTER WORLD WINE AWARDS 2017.

 

AUREOS Merlot

AUREOS Merlot

 

Червено сухо вино с интензивен рубинено-червен цвят. Мерло с изтънчен плодов аромат на узряло грозде, последвано от вкусови нотки на касис, къпина и диви ягоди. Прекрасен вкусов баланс, винифицирано от грозде с оптимална зрялост.

Подходящи комбинации с бели и жълти сирена, червени меса и ястия със сосове.

Температура на консумация: стайна температура.

 

AUREOS Cabernet Sauvignon

AUREOS Cabernet Sauvignon


Каберне Совиньон с интензивен плодов аромат и прекрасен вкусов баланс, винифицирано от грозде с оптимална зрялост. Цветът му е рубинено червен, с плътно тяло, богата плодовост и продължителен финал.


Подходящи комбинации с: тъмни меса, дивеч и паста със сирена и гъби.

Температура на консумация: стайна температура.

 

AUREOS Cabernet Franc

AUREOS Cabernet FrancЧервено сухо вино от региона на Дунавската равнина, с наситен мастилено-рубинен цвят и мек отблясък. Елегантен нос на червени горски плодове с пикантен нюанс на синя слива, черен шоколад и подправки. Заоблено тяло с меки кадифени танини и дълъг послевкус.

Подходящи комбинации със силно ароматни ястия, с високо съдържание на мазнини, ястия със сосове, дивеч и гъби.

Температура на консумация: стайна температура.

 

LE VIN CABERNET FRANC & MERLOT & CABERNET SAUVIGNON

LE VIN CABERNET FRANC & MERLOT & CABERNET SAUVIGNON

LE VIN ROSÉ със завладяващ вкус и аромат, произведено от специално ръчно брано и селектирано грозде от сортовете Каберне Фран, Мерло и Каберне Совиньон от лозовите масиви на „Винпром Свищов“.

Елегантно розе с бледорозов цвят с лек лилав оттенък, свеж аромат на горски плодове  малини и ягоди, последван от фини цитрусови нотки на розов грейпфрут.

Вкусът е ефирен, носещ мека сладост в началото, преминавайки към плътен и запомнящ се финал. Вино със средно плътно тяло, оставящо свежест в устата и след последната глътка.

Подходящи комбинации със салати с млечен дресинг, ястия с бяло месо и сос, терин от аспержи и прошуто с пъпеш.

Температура на консумация: 12°-14°

 

 

LEGIO I Sauvignon Blanc

LEGIO I Sauvignon Blanc


Свеж Совиньон Блан със светъл зеленикав цвят, наситен аромат на свежи цитрусови плодове, зелена трева и мускус с нюанси на свежа дървесина.

   
Подходящи комбинации със сьомга, бяла риба и бели сирена.

Температура на консумация: 12° - 14°

Наградено със златен медал от ВИНАРИЯ, бронзов медал от DECANTER WORLD WINE AWARDS и награда Commended от INTERNATIONAL WINE CHALLENGE.

 

LEGIO I Chardonnay

LEGIO I Chardonnay


Екзотично Шардоне със сламено-жълт цвят, комплексен аромат на свежи тропически плодове, банан и ананас с акценти на сладка ванилия.

Подходящи комбинации с ястия от пиле, както меки сирена и плодове.

Температура за консумация: 12° - 14°


Наградено със златен медал от CONCOURS MONDIAL DE BRUXELLES 2017  и сребърен медал от DECANTER WORLD WINE AWARDS 2017.

 

LEGIO I Rose Cabernet Franc & Merlot

LEGIO I Rose Cabernet Franc & Merlot


 Елегантно Розе с бледорозов цвят, комплексен аромат на зрели горски плодове с флорални акценти. Вкусът е свеж, стегнат и плътен, със запомнящ се финал.


Подходящи комбинации с паста и ястия с ориз, миди и запечени сирена.

Температура на консумация: 12° - 14°

 
Наградено със сребърен медал на ROSE WINE EXPO в гр. Казанлък.

 

РАКИЯТА

РАКИЯТА

„РАКИЯТА“ е сред най-емблематичните и познати продукти на „Винпром Свищов“.

Създадена е по стара традиция, двойно дестилирана и отлежала в дъбови бъчви над 25 години. Дестилацията е селективно насочена за оптимална и естествена изява на потенциала в елегантен и фин вкус.

Дегустационни характеристики:

Притежава неповторим гроздов аромат с нюанси на дъб, подчертан от лек намек на пушек и ванилова сладост. Финалът е мек и нежен.

Температура на консумация: 8°-10°

 

LEGIO I Fine Old Brandy

LEGIO I Fine Old Brandy


 Елегантно бренди с потенциал и силен характер, произведен по класическа технология от винен дестилат, отлежавало над 10 години в дъбови дестилатни бъчви.

Неговата неповторимост, елегантност и баланс го правят предпочитано сред изтънчените ценители.

Дегустационни характеристики:

Brandy “LEGIO I” се отличава с тъмно кехлибарен цвят с нюанси на старо злато. Комплексен аромат на ванилия и дъб, последвани от бадем и карамелизиран плод. Вкусът е плътен със забележителна мекота и елегантен финал.

Температура на консумация: стайна температура

 

GORCHIVKA Muscat

GORCHIVKA Muscat

Специфичният тероар на областта позволява пълната изява на сортовият характер на гроздето, което стои в основата на Горчивка Мускат. При производството му е използвана технология, която цели да покаже пълния потенциал на виното. Цветът е красив, бледожълт, с искрящи зеленикави оттенъци.

Ароматът е запомнящ се, доминиран от бели цветчета в допълнение със свежи цитруси и билки. Вкусът е свеж, с леко и заоблено тяло и средно дълъг цветист финал.

Подходящи комбинации с италианска паста, плодове и леки плодови десерти.

Температура на консумация: 12° - 14°

Наградено с бронзов медал на най-големия конкурс за вина в САЩ - San Francisco International Wine Competition 2015.

 

GORCHIVKA Sauvignon Blanc

GORCHIVKA Sauvignon Blanc

 Елегантен Совиньон Блан, произведен по технологията на Новият свят, което му позволява да разгърне комплексния си аромат, включващ сладостта на добре узрял ананас, окосена трева, грейпфрут и цариградско грозде. Вкусът е свеж, стегнат, с плътно тяло и добре балансиран.

Множеството позитивни качества на това вино го правят подходящо за съхранение във вашата колекция.


Подходящи комбинации с риба, раци, зелени листни зеленчуци, аспержи, пушени сирена и фондю.

Температура за консумация: 12° - 14°

 
Горчивка Совиньон Блан спечели бронзов медал от DECANTER WORLD WINE AWARDS, сребърен медал от SAN FRANCISCO INTERNATIONAL WINE COMPETITION 2016 и Commended award от INTERNATIONAL WINE CHALLENGE.

 

GORCHIVKA Chardonnay

GORCHIVKA Chardonnay

Деликатен цвят със златисти оттенъци и аромати, които се разгръщат в уникален свеж букет от летни плодове и мента, благодарение на барел технологията, стояща в основата на винификация. Вино с голямо достойнство, стегната структура, интензивна дълбочина на вкусовите аромати и приятен мек финал.

Подходящи комбинации с морски дарове, стриди, салати, паста със сметанов сос, меки сирена и леки плодови десерти.

Температура на консумация: 12° - 14°

Горчивка Шардоне спечели златен медал от ВИНАРИЯ, сребърен медал от CHARDONNAY DU MONDE и бронзов медал от DECANTER WORLD WINE AWARDS.

 

GORCHIVKA Rose Cabernet Sauvignon & Merlot

GORCHIVKA Rose Cabernet Sauvignon & Merlot


Вино с фин и дълбок плодов аромат с акценти на червена боровинка и касис. Вкусът е ефирен, с обла структура и апетитни нотки на къпина и зряла череша. Финалът е топъл, леко тръпчив, с подчертана свежест.

Подходящи комбинации със салати, миди, ризото, бели сирена и леки десерти.

Температура на консумация: 12° - 14°

Наградено със сребърен медал на ROSE WINE EXPO в гр. Казанлък.

 

Ракия ЕКСТАЗ

Ракия ЕКСТАЗ


„Екстаз“ е балансирана гроздова ракия направена от сортовете Каберне Совиньон и Мерло, добита по технология на двойна дестилация и отлежала повече от 36 месеца в бъчви от български дъб. С красив кехлибарен цвят и златисти нюанси. Комплексен нос, предлагащ атрактивен аромат на грозде, ванилия и карамел. Обемно и хармонично тяло с мек вкус на добре узряло грозде, ядки и дълготраен послевкус на пчелен мед.

Температура на консумация: 12° - 14°

 

Юбилейно вино - 140 години Свободен Свищов

Юбилейно вино - 140 години Свободен Свищов

На 27 юни 1877 година инженерните части на руската армия под командването на генерал-майор Михаил Драгомиров успешно форсират река  Дунав край град Свищов.

Свищов е първият освободен град.

От тук започва героичният поход за Освобождението на България.

Винпром-Свищов Ви представя едно специално вино, бутилирано в чест на тази велика годишнина. С това ние искаме да изкажем нашата признателност към героичния подвиг на руските войски.

Виното е плътно, с тъмнорубинен цвят и пурпурен оттенък. Завладяващ аромат на зрели горски плодове, червена череша, кафе и тютюн.  Дълъг свеж послевкус с кадифени сочни танини.

Виното е в лимитирана серия от 500 бутилки. Това вино е подходящо за Вашата лична колекция.

 

AUREOS Rose Cabernet Sauvignon & Cabernet Franc

AUREOS Rose Cabernet Sauvignon & Cabernet Franc

 

Розово сухо вино от региона на Дунавската равнина. Купаж от червените сортове грозде Каберне Совиньон и Каберне Фран. Виното се характеризира със свежа комбинация от узрели малини, ягоди и сушени розови листенца. Ароматът е фин и хармоничен, с подчертана свежест.

Подходящи комбинации с вариации от ястия в средиземноморски стил с маслини, зехтин и сушени домати, както и ордьоври, меки сирена и леки десерти.

Tемпература на консумация: 12°-14°

Наградено със сребърен медал на ROSE WINE EXPO в гр. Казанлък.

 

AUREOS Reserve Merlo

AUREOS Reserve Merlo

Мощно Мерло, винифицирано от най-потенциалното грозде за годината.

Букет от къпини, трюфел и дъб се развива в отлежалото минимум 9 месеца в дъбови бъчви вино.

Чудесен пример за Мерло от Северна България, с голям потенциал за отлежаване.

 

AUREOS Reserve Cabernet Sauvignon

AUREOS Reserve Cabernet Sauvignon

Мощeн Каберне Совиньон, винифициран от най-потенциалното грозде за годината.

Букет от горски плодове, дъб и танини се развива в отлежалото минимум 9 месеца в дъбови бъчви вино.

Чудесен пример за Каберне Совиньон от Северна България, с голям потенциал за отлежаване.

 

VINIA Каберне Совиньон (Bag in Box) - 3 л.

VINIA Каберне Совиньон (Bag in Box) - 3 л.

Регионално вино Дунавска равнина

 

Плътен червен цвят, с развити нюанси, комплексен аромат на червени горски плодове добре интегрирани със суха чубрица и червен пипер изпълват устата и оставят незабравим спомен.

 

Един класически български Каберне Совиньон, подходящ за добро прекарване на вечерта.

 

VINIA Мерло (Bag in Box) - 3 л.

VINIA Мерло (Bag in Box) - 3 л.

Регионално вино Дунавска равнина

 

Плътен червен цвят, с развити нюанси, деликатни аромати на череша и касис с билкови нюанси изпълват устата и оставят незабравим спомен.

 

Едно класическо българско Мерло, подходящо за добро прекарване на вечерта.

 

VINIA РОЗЕ КАБЕРНЕ СОВИНЬОН (Bag in Box) - 3 л.

VINIA РОЗЕ КАБЕРНЕ СОВИНЬОН (Bag in Box) - 3 л.

 Регионално вино Дунавска равнина

 

Невероятно свежа комбинация от узрели малини, ягоди, сушени розови листенца, жълти череши и здравец. Специфичният тероар на нашите лозя е оформил свежо и балансирано вино и в тазгодишната реколта на едно от първите розета, произведени у нас. 

 

Едно класическо българско Розе, подходящо за добро прекарване на деня.

 

VINIA ROSE спечели сребърен медал от ROSE WINE EXPO в гр. Казанлък

 

VINIA ШАРДОНЕ  (Bag in Box) - 3 л.

VINIA ШАРДОНЕ (Bag in Box) - 3 л.

 Регионално вино Дунавска равнина

 

Северният климат и класическата технология определят характера на тази серия вина. Ярък жълт цвят със зеленикави нюанси, деликатни аромати на праскова и лимонова кора, изпълват устата и оставят незабравим спомен.

 

Едно класическо българско Шардоне, подходящо за добро прекарване на деня.

 

VINIA МУСКАТ (Bag in Box) - 3 л.

VINIA МУСКАТ (Bag in Box) - 3 л.

Регионално вино Дунавска равнина

 

Приятен цвят на бяло злато, комплексен аромат на грейпфрут и лимон, придават чувство на свежест и оставят незабравим спомен.

 

Един класически български Мускат, подходящ за добро прекарване на деня.

 

VINIA ТРАМИНЕР  (Bag in Box) - 3 л

VINIA ТРАМИНЕР (Bag in Box) - 3 л

Регионално вино Дунавска равнина


Вино, с приятен златист цлят, комплексен аромат на личи, добре интегрирани с тропически плод и виолетка, изпълват устата и оставят незабравим спомен.


Един класически български Траминер, подходящ за добро прекарване на деня.

 

VINIA Совиньон блан (Bag in Box) - 3л

VINIA Совиньон блан (Bag in Box) - 3л

Виното е било от огромно значение за древните римляни, толкова, че за „лозя” са имали няколко думи в езика си. „VINIA” е една от тях.
Един класически Совиньон Блан, подходящ за добро прекарване на деня.
Северният климат и класическата технология определят харасктера на тази серия вина.

Вино с бледожълт цвят с преобладаващ зелен отенък. Деликатни свежи аромати на зелена ябълка, горски билки, трева и мускус, изпълват устата и оставят незабравим спомен.

 

Свищовска Лозница

Свищовска Лозница

Сортове: Каберне Совиньон и Мерло

Дегустационни характеристики:

Ракията „Свищовска лозница“ произхожда от лозовия масив „Горчивка“.

Гроздето, ръчно брано в касетки, е винифицирано по специална технология за добиване на чист и интензивен сортов аромат.

Двойно дестилирана гроздова ракия от подбрани вино материали с характерен фин гроздов аромат, водещ до алкохолна сладост и мекота.

Температура на консумация: 8°-10°


 

AUREOS Merlot 0,375 л

AUREOS Merlot 0,375 л

Регионално вино Дунавска Равнина

 

Мерло с интензивен плодов аромат и прекрасен вкусов баланс, винифицирано от грозде с оптимална зрялост.

 

Специфичният тероар на нашите лозя, подборът на най-доброто грозде за годината и страстта на нашите майстори винари са оформили характера на това великолепно вино.

 

AUREOS Chardonnay 0,375 л

AUREOS Chardonnay 0,375 л

 Регионално вино Дунавска Равнина

 

Деликатно Шардоне, с искрящи бледо зелени нюанси, подкрепени с прекрасен баланс от свежи плодови аромати, винифицирано от ранно брано грозде.

 

Специфичният тероар на нашите лозя, подборът на най-доброто грозде за годината и страстта на нашите майстори винари са оформили характера на това великолепно вино.

 

AUREOS Sauvignon Blanc 0,375 л

AUREOS Sauvignon Blanc 0,375 л

Регионално вино Дунавска равнина.

 

Свеж Совиньон Блан с искрящ бледожълт цвят със зеленикави оттенъци.

 

Специфичният тероар на региона придава на това вино свеж аромат на цитрусови плодове като грейпфрут и ананас, допълнени от аромата на свежа трева и билки.

 

Вкусът е свеж, мек и заоблен със средно дълъг финал.

 

 

AUREOS Rose Cabernet Sauvignon & Cabernet Franc 0,375 л

AUREOS Rose Cabernet Sauvignon & Cabernet Franc 0,375 л

Регионално вино Дунавска Равнина


Невероятно свежа комбинация от узрели малини, ягоди, сушени розови листенца. Ароматът е много фин, деликатен и хармоничен, с подчертана свежест.

 

Розе Ауреос има честта да е наследник на първото розе, произведено в България през 2003 година в Свищов.

 

Върни се в началото