Изберете страница
Навремето бабите ни са лекували сума ти болести с винце – настинка, безсъние, стомашни проблеми. Хората от векове знаят силата на чудодейната напитка и я използват. В днешното време, когато светът е уплашен и блокиран от коронавируса, можем да си припомним колко е важно виното за имунитета.
Голяма част от здравословните качества на червеното вино заема ресвератролът. Той е естествен мощен антиоксидант. Среща се в червеното грозде, боровинките, фъстиците и шам фъстъка. Тази вълшебна съставка е на първа линия в борбата на човешкия организъм с вируси и бактерии.
Редица научни изследвания са доказали силата на ресвератрола, който се предлага и в аптеките. Но кой би предпочел хапче пред чаша вино? Наред със здравословния ефект, от виното получаваме и настроение, защото то е антидепресант, открит от човека преди хиляди години. Чудодейните му свойства биха се усилили още повече, ако го поднесем с подходяща храна и го споделим с добра компания.
В електронния магазин на „Винпром Свищов“ ви очакват великолепните ни червени вина, които до края на декември са с 15% отстъпка. Насладете им се: https://svishtov-winery.com/…/%d0%bf%d1%80%d0%be%d0%bc%d0…/

 

Pin It on Pinterest