Ден след ден се множат почитателите на чудесното свищовско вино. В него влагаме много труд, майсторлък и любов. Всяко от тях е произведено от собственото ни грозде и е преминало дълъг път, докато стигне до чашите. И всяко от тях е специално.
Затова решихме да представим поотделно всяко наше вино по начин, който ще ви накара да усетите неговата душа. Започваме с белите вина.

🥂❤️🌼

CHÂTEAU SVISHTOV SAUVIGNON BLANC е вино, което още с появата си завоюва международно признание за качество. В лятното издание на конкурса Berliner Wine Trophy за 2019 г. то взе един от златните медали, присъдени на “Винпром Свищов”.

С CHÂTEAU SVISHTOV SAUVIGNON BLANC през всеки сезон можете да се потопите в цвета на лятото с изкусителни нотки на червен грейпфрут, круша и смокиня. Отдайте се на хармоничния вкус, освежен от експресивни цитрусови нотки. Елегантно и ефирно преживяване, което запазва спомена дълго.

Подходящите комбинации за него са с маслини, меки сирена като Бри и Шевр, птиче месо, стриди и раци, миди Сен Жак, лаврак, суши, паста със сметанов сос, плодови чийзкейкове и пайове.

Pin It on Pinterest