Когато говорим за успешни серии, LE VIN Cabernet Sauvignon&Merlot на “Винпром Свищов” е сред една от най-любимите. Останалите представители на серията също притежават безспорни вкусови качества, но нека докато все още времето е по-хладно, да ви предложим едно наистина завладяващо вино.

❤️❤️❤️

То е произведено от ръчно брано и селектирано грозде от лозови масиви на “Винпром Свищов”. Ръчното бране във винопроизводството е предподставка за извличане на маскимума от всеки сорт. Това е основата, върху която нашите винени технолози развихрят своите способности, като вплитат в едно традиция и модерност.

🍷🍷🍷

LE VIN Cabernet Sauvignon&Merlot е запомнящо се вино с индивидуалност и характер. То има красив рубинено-червен цвят, елегантен и благороден нос с нотки на узрели боровинки, къпини и пушен пипер, характерни за развитието на сортовите акценти.
Това е изискано вино със средно дълго тяло и благороден финал. Подходящи са комбинациите с телешко и патешко, сирена – пармезан, камембер, горгонзола, ястия с гъби и маслини, паста Болонезе и сладкиши с ванилов крем. Препоръчваме температура на консумация 20°-22°.

Лесно и удобно можете да поръчате тук: https://svishtov-winery.com/…/le-vin-cabernet-sauvignon-me…/

Pin It on Pinterest