Винаги е добра идея да подарим вино на дамите, особено ако поводът е 8 март. Бутилка бяло, розе или червено освен че е стилен подарък, има и емоционална стойност, изразява чувствата ни и създава усещане за близост. Всяка жена би оценила този жест, особено ако е придружен с мили пожелания.

Как обаче да изберем и как да поднесем? Мит е, че нежният пол обича само розе – всяка дама си има предпочитания.

Изборът на този специален подарък изисква малко предварителна подготовка. Ако не знаем какво вино харесва дамата, е добре да проучим. Имайки яснота дали да търсим бяло, червено или пък розе, покупката е значително улеснена. Остава само да преценим дали да се насочим към най-скъпото вино или да заложим на не толкова скъпо, но познато и проверено.

Колкото и да е красива бутилката сама по себе си, не правете грешката да я подадете просто така – тя трябва да бъде в красива опаковка, защото е купена по специален подовд.

Подаръкът става още по-изискан и много личен, ако към него има букет цветя с малка картичка. Достатъчно е на нея да пише “Честит празник” и името на дамата. Бъдете сигурни, че тя ще го оцени.❤️

Лесно и удобно можете да поръчате осмомартенския си подарък тук:https://svishtov-winery.com/…/%d0%bf%d1%80%d0%be%d0%bc%d0%…/

Pin It on Pinterest