Край тихия бял Дунав се роди нова напитка, която с всяка глътка доказва достойнствата на българската класика. Новата “Свищовска лозница” е балансирана гроздова ракия, произведена по шарантска технология от сортовете Каберне Совиньон и Мерло.

Тази изискана ракия на “Винпром Свищов” с кристално прозрачен цвят носи фин аромат на зряло грозде, отглеждано в собствените ни лозови масиви в региона на Дунавската равнина. Тя е напълно подходяща за всички традиционни български салати, а също така и за вегетариански предястия и зеленчуци на скара с билков зехтин.

Заобленият и мек вкус, подчертан от богата сладост и дълбочина на вкусовите аромати, се разгръща в топъл и дълготраен завършек. Ценителите добре знаят, но нека да напомним – оптималната температура на консумация е 12°-14°.

Със завладяващия си вкус ракията „Свищовска лозница“ ще ви спечели от първата глътка. Тя е отличен пример за качество, доказано от дългогодишния опит на „Винпром Свищов“ и би пленила всеки ценител на класни високоалкохолни напитки.

Можете да поръчате бързо и лесно от тук:
https://svishtov-winery.com/product/ракия-свищовска-лозница/

Pin It on Pinterest