СТЪПКИ ЗА УЧАСТИЕ

  1. Последвайте Винарна Свищов/ Svishtov Winery  във Facebook
  2. Публикувайте снимка или видео с наш продукт и ни отбележете @Винарна Свищов/ Svishtov Winery
  3. Съберете най-много харесвания и спечелете месечната награда – един подаръчен ваучер на стойност 50 лв. 

instagram-game

 

ОСНОВНИ УСЛОВИЯ

Участвайки в играта, участниците приемат тези общи условия и се съгласяват да спазват техните разпоредби. Служители на ВИНАРНА СВИЩОВ или техни роднини не могат да участват.

Наградата е един подаръчен ваучер на стойност 50 лв.

ПОБЕДИТЕЛЯТ

Победителят ще бъде избран от тези участници, изпълнили всички условия на играта. Победителят ще бъде обявявен на страницата ни Винарна Свищов/ Svishtov Winery във Facebook първия понеделник на месеца, следващ месеца, в който са участвали. При съмнение за фалшиви/нереални харесвания на някоя снимка, тя ще бъде дисквалифицирана и няма да бъде допусната до участие в месечното класиране.

НАГРАДЕНИТЕ

При излъчване на победител за месеца, той трябва да се свърже с нас чрез нашата страница Винарна Свищов/ Svishtov Winery във Facebook.

Печелившите участници могат да получат наградата си – 1 подаръчен ваучер на стойност 50 лв. валиден в срок от 12 месеца след обявяването, след изпращане на лично съобщение до нашата страница Винарна Свищов/ Svishtov Winery във Facebook, като предоставят трите си имена, телефонен номер и имейл. Правото на получаване на наградата е лично и не може да бъде прехвърлено на трети страни. Участник, който не е заявил своята награда  в рамките на 10 (десет) работни дни от обявяването му за победител, губи правото да я получи.

В случай на непоискана награда от печеливш участник в рамките на 10 (десет) работни дни, ВИНАРНА СВИЩОВ запазва правото си да даде наградата на друг, впоследствие оттеглен участник, който отговаря на условията за участие в играта.

ЛИЧНИ ДАННИ

Участниците в Играта дават съгласието си ВИНАРНА СВИЩОВ да използва изпратени от тях снимки с рекламна цел. Участвайки в тази Игра, победителите изрично се съгласяват, че в случай на спечелване на награда, имената им ще бъдат публикувани в официалния сайт на ВИНАРНА СВИЩОВ, на страницата svishtovwinery в Instagram и на Фейсбук страница Винарна Свищов/ Svishtov Winery.  Участниците дават съгласието си ВИНАРНА СВИЩОВ да се свърже с тях на предоставените от тях данни, с цел информиране относно резултата и уточняване на подробностите по предоставянето и използването на наградата. ВИНАРНА СВИЩОВ полага дължимата грижа за събирането, обработването и съхраняването на лични данни при стриктно спазване на поверителността. Събраните данни – име, телефонен номер, имейл и адрес ще бъдат използвани само за целите на доставяне на наградата и ще бъдат третирани като поверителна информация в съответствие с действащите разпоредби относно защитата на личните данни.