ПОРЪЧКА

Как да поръчам?

Вашите поръчки приемаме по най-удобния за Вас начин: чрез сайта ни - www.svishtov-winery.com, на телефон +359 893 321 117 и чрез имейл - на sales@svishtov-winery.com

Трябва ли да имам навършени 18 г., за да ползвам услугите Ви?

Да, задължително. Сайтът и услугите ни могат да се ползват само от пълнолетни граждани. С акта си на подаване на поръчка през сайта www.svishtov-winery.com Вие декларирате, че имате навършени 18 г. и че лицето оставено за контакт при доставка на пратката също е пълнолетно.

Може ли детето ми, което е на 17 г. да приеме пратката?
Не, за съжаление, то няма да може да получи пратката. Добре е при покупката да заявите адрес за доставка, на който пълнолетно лице да я очаква и приеме.
Кога ще обработите поръчката ми?

Всички поръчки постъпили до 12:00 часа в работен ден се обработват и предават на куриер в рамките на същия ден. Поръчки, постъпили след 12:00 часа, се обработват и подават към куриер в рамките на първия работен ден, след деня на подаване на поръчката.

ПЛАЩАНЕ

Как мога да платя?

Можете да заплатите нашите продукти и услуги по един от следните начини: с наложен платеж, по банков път, плащане с дебитна/ кредитна карта през ВПОС-а на ДСК.

Как да заплатя с наложен платеж?

Плащането можете да извършите в брой при доставка на пратката директно на куриера.

Как да заплатя с карта?

Плащането онлайн се извършва с лична кредитна/дебитна карта или карта на вашата фирма – при безопасни условия. Приемат се следните кредитни и дебитни карти: Маестро, Visa (всички типове), MasterCard (всички типове); а при директни плащания с кредитни карти: Maestro, Visa (всички типове), MasterCard (всички типове).

Как мога да получа фактура?

Ще получите фактура към всяка поръчка подадена към нас. Ако желаете да получите фактура издадена на името на юридическо лице, моля впишете данните на юридическото лице в забележки към поръчката.

Как мога да получа оригинал на фактурата?
Фактурата се изпраща заедно с Вашата поръчка по предпочитания от Вас начин: по електронен път на имейл при закупуването на продукти или услуги предоставяни онлайн (като например електронни гифт карти) или по куриер, приложена в пакета с вашата поръчка.

ДОСТАВКА

Доставяте ли извън България?

Съжаляваме, но към момента доставяме само на територията на Република България.

С коя куриерска фирма работите?

За територията на страната поръчаните през нашия онлайн магазин вина се доставят с куриерска фирма Спиди.

Колко ще ми струва доставката?

Стандартната доставка е безплатна при поръчки над 150.00 лв. В противен случай се заплаща сумата, която се калкулира автоматично спрямо поръчката.

Доставяте ли през уикенда?
Към момента не доставяме само в неделя и по време на официални празници. Съботните доставки се извършват от куриерска фирма Спиди, в зависимост от населеното място.

ВРЪЩАНЕ И ЗАМЯНА

Мога ли да върна продукт/и?

Да, можете да върнете вече закупена стока в рамките на 14-дневния законово установен срок - в случай че не е нарушена цялостта на опаковката на закупените стоки. За повече информация вижте Общите условия.

В какъв срок възстановявате сумите за върнати продукти?
Възстановяването на сумите по върнати продукти се осъществява в рамките на 30 дни от датата на получаване на върнатата пратка. Възстановяването на сумата става по банковата сметка, която сте посочили във формуляра за връщане на продукти.
Приемате ли рекламации?

В случай, че установите някой от посочените проблеми, трябва да се свържете с нас, не по-късно от 3 дни от получаването на стоката. Всички разходи по връщането на стоката и/или доставянето на нова при рекламация са за наша сметка.

КАРТИ ЗА ПОДАРЪК

Как да подаря Гифт Карта?
Можете да подарите Гифт карта на Ваш близък или приятел като попълните неговите данни за доставка, за да му я изпратим ние по електронен път.
Как изглежда и какво съдържа Гифт Картата?

След успешно заплащане на ваучера, Вие получавате известие, че сте закупили успешно картата, а лицето, на което я подарявате ще получи същата на избран от Вас ден по имейл.

Как получателя може да използва своята Гифт Карта?

Може да се използва повече от веднъж или до изчерпване на сумата. След всяка покупка собственика на картата може да провери колко е оставащата наличност на ваучера в профила си.

ЛОЯЛНА ПРОГРАМА

Какво трябва да знам и как да се включа?

Участието в лоялната програма "лоялен клиент" е изцяло дигитално. Събирайте точки за своите покупки, възползвайте се от специални оферти, събития и много други. Нашата програма за лоялни клиенти е напълно безплатна, но за да станете част от нея, трябва да имате навършени 18 години.

Всички клиенти, които имат регистрация автоматично стават част от програмата ни за лоялност.

Как да събирам точки?

С всяка покупка онлайн ще получавате точки. Освен пазарувайки, като лоялен клиент можете да получавате точки и за други свои действия:

  • Регистрирайте се и ще Ви наградим с 50 точки.
  • Добавете оценка и коментар за продукт, закупен онлайн и ще получите 20 точки. В рамките на 30 дни можете да добавите до 10 коментара и оценки на продукти, закупени след датата Ви на регистрация в лоялната програма. Опцията за коментар и оценка е активна до 56 дни след финализиране на покупките Ви.

Вашите точки са видими в профила Ви. 

Къде мога да открия своите точки?

Ще разполагате с актуална информация за своите текущи точки на страницата на личния Ви профил на svishtov-winery.com

Как да използвам събраните точки?

Всички точки, които сте спечелили можете да използвате обратно в онлайн магазина, като отстъпка при пазаруване.

Колко дълго са валидни точките?
Вашите точки са валидни 12 месеца от датата на регистрация като лоялен клиент. Вашия абонамент като лоялен клиент започва да тече от същата дата. След една календарна година събирането на точки ще бъде рестартирано и ще започне да тече нова година от членството Ви.
При всяка покупка ли получавам точки?

Да, всички продукти Ви дават възможност да събирате точки. 

Как съхранявате моите лични данни?
Ще намерите пълна информация относно съхраняването на лична информация в страницата Политика за поверителност.
Как да прекратя участието си в програмата?
Вашата регистрация като лоялен клиент е за неопределен период от време, докато профилът Ви не бъде закрит.